За нас

REBRAND е съвременна българска марка за дамска мода, основана от Радина Енчева през 2017г. Водещата ни цел при създаването на всеки един модел е усещането за иновация и креативност в модата. 

Разбирането ни за мода и естетика винаги изхожда от думата “различно”, “ново”, “уникално”. Тази линия следваме от самото начало и до днес. Пренасяхме това усещане в ръчноизработените ни аксесоари, а сега и в дрехите, които изработваме.

ЗАЩО REBRAND BEACHWEAR СЕ НАЛОЖИ КАТО ЛЮБИМА МАРКА ЗА БАНСКИ И ПЛАЖНИ ОБЛЕКЛА НА ВСИЧКИ?!

В REBRAND сме водени от идеята за различното, преплетено с актуалните тенденции в модата, съчетано с най-висококачествени платове, изработка и кройки. Стараем се да разкриваме и подчертаваме красивите форми и извивки на женското тяло, за да Ви подарим самочувствието, което заслужавате.
Материите, с които работим са италиански, принтовете, които създаваме са авторски, дизайнът на моделите също.

В REBRAND качеството винаги е било на първо място! Ето защо за нас е важно не само качеството на продуктите, но и качеството на обслужване. www.rebrandyourstyle.com предлага бърза доставка с преглед и тест както и възможност за връщане и замяна. А чрез DHL express изпращаме в рамките на 3 дни до всяка точка на света. 

ПОСЕТЕТЕ И НАШИЯТ INSTAGRAM!

БЪДЕТЕ В ТРЕНДА С НАШИЯ БЮЛЕТИН